zaterdag 13 augustus 2016

13 Augustus San Francisco

Dag 2

22:50 uur San Francisco, Sjoerd ligt uitgeteld op bed te snurken, Sanne al slapend en Youri nog even op de ipad. Zo eindigen we een drukke dag in San Francisco.


 


Eerst zijn we vanuit ons motel richting Lombard street 
gelopen, valt niet mee die steile straatjes, pff...

 








Maar ook weer naar beneden door het zig zag gedeelte:



Van daar uit zijn we doorgelopen richting Fishermanswarf, wat een gezellige drukte heerst daar. Super toeristisch dat wel. Door naar Pier 39 waar de de 1e keer Alcatraz eiland zagen liggen. Helaas de Golden Gate Bridge, je raadt het vast al, vanwege de mist. 


    
We hadden tickets gekocht voor de Hop on Hop Off bus (Big Bus) we dachten dat we dan tijd genoeg hadden om ook overal uit te stappen waar je wil. We besloten de hele ronde eerst te maken. Tijdens het rijden kwamen we er al achter dat ons plan niet ging lukken, we wilden immers ook nog naar de baseball wedstrijd van de San Francisco Giants die om 18:00 uur begon.
Aangezien het heel druk is in deze stad (op zaterdag) schoot het voor geen meter op. We zijn daarom eigenlijk nergens uit gestapt, ook niet bij de brug omdat deze dus in de mist lag. 


Ik raad een hop on hop off bus op zaterdag niemand aan. Veel te druk iin het verkeer. Dan duurt de route veel te lang. 

Even terug naar het motel, accu's aan de oplader en een hapje eten. Heerlijke burgers gegeten.




En daarna racen om op tijd bij het stadion te zijn. Helaas hebben we de opening met het volkslied gemist maar wat leuk zeg om een keer mee te maken. Die Amerikanen zijn gek en er wordt heel veel gegeten en gedronken om je heen. Wat een schitterend stadion hebben de Giants. Mooi aan de baai gelegen. De uitslag, SF Giants 6 en Baltimore Orioles 2. Yeeahhhh!!!!! Giants won!!!!!



Auto ophalen en terug naar het motel, morgen Alcatraz en in de middag door naar Yosemite.